Machinaal bestraten met Tigerstone of stenenklem

De Tigerstone bestratingsmachine is dé oplossing voor machinaal bestraten en herbestraten! Met de Tigerstone is handmatig bestraten verleden tijd. Door machinaal bestraten wordt het bestraten goedkoper, makkelijker en sneller. Een andere oplossing waarvoor u ook bij ons terecht kunt is machinaal bestraten met een stenenklem. Deze hebben we zowel in klem- als in vacuümversie.

Machinaal bestraten met de Tigerstone

Een Tigerstone kan tot 6 meter breed machinaal bestraten, inclusief randafwerking. Zodoende is met de Tigerstone een dagproductie tot wel 300 m² haalbaar! Daarmee is machinaal bestraten veel sneller dan de traditionele handmatige methodes.

Kortom, machinaal bestraten is de efficiënte oplossing. Huur een Tigerstone en voltooi uw (her)bestratingsproject sneller, goedkoper en met minder belasting!

De machine legt stenen in een patroon naar keuze tot 6 meter breed, inclusief directe randafwerking. De Tigerstone kent een eenvoudige bediening waardoor de machine machinaal bestraten eenvoudig maakt.

De Tigerstone is in overleg in te zetten zoals dat bij u past, voor zowel één dag als langer. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van machinaal bestraten en de best passende opties.De voordelen van machinaal bestraten

De stenen hoeven niet meer in gebogen houding worden gelegd, waardoor het werk veel minder belastend is.

Hoge dagproductie. Met een Tigerstone is het bijvoorbeeld mogelijk tot wel 300 m² op één dag te straten (tegenover 80-100 m² met de hand)

Opdrachten worden sneller en met minder personeel afgerond, je bespaard een hoop op de kosten.

Machinaal bestraten met stenenklem

Werken met een stenenklem wordt vaak gedaan bij projecten met nieuwe stenen. Vanaf de fabriek zijn de stenen al in een bepaald patroon gelegd. Met klem wordt rij voor rij een groep stenen gepakt van de pallet en op zijn plek gelegd. Elke handeling levert zo wel 1m2 straatwerk op. De randafwerking wordt met de hand gedaan. De klem is te bevestigen aan een shovel of kraan.

Machinaal bestraten met of zonder personeel

U kunt zowel alleen de Tigerstone en stenenklemmen huren om zelf machinaal te bestraten, maar er ook voor kiezen om de bestratingsmachine in combinatie met ervaren personeel in te huren. Zo heeft u helemaal geen omkijken meer naar het project.

Een andere reden om te kiezen voor huren met personeel kan zijn om goed te leren werken met de Tigerstone. Zo kunt u in het vervolg bij machinaal bestraten zonder personeel huren.

Machinaal bestraten, de tarieven:

Huren voor 1 dag

Dit is al mogelijk vanaf € 250,- excl. BTW.

Huren voor 1 week

Per week leverbaar vanaf € 1.000,- excl. BTW.

Op projectbasis

Wij verzorgen al het machinaal bestratingswerk voor u. Prijs op aanvraag.

All-in

Wij verzorgen de totale organisatie voor het machinaal bestratingswerk voor u. Prijs op aanvraag.

Meer informatie of een voorstel ontvangen?

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie? Vul dan het contactformulier in of bel met één van onze medewerkers.

Direct een prijsindicatie of heeft u een spoedklus?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 7.30 tot 17.00 uur.
Bel 0182 - 38 40 62

Gebr. Vollmüller BV

Ambachtstraat 20
2861 EX Bergambacht

Telefoon: 0182 - 38 40 62
info@vollmuller.eu

Linkedin Facebook Google Plus

Offerteformulier

Hoe kunnen we u bereiken?

*
*
*
*

Wat kunnen we voor u doen?

  • Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
  • We proberen binnen één werkdag een voorstel uit te brengen. Mochten we nog aanvullende informatie nodig hebben, dan zullen we telefonisch contact met u opnemen.