Tigerstone verhuur

De Tiger-stone is een zes meter brede bestratingsmachine waarmee de straat/weg in één keer perfect (her)bestraat kan worden. De machine brengt ook direct de randafwerking aan. Het eindresultaat is dat de stenen meteen strak opgesloten liggen tussen de trottoirbanden. De straat is in één keer afgewerkt en er blijft geen afval of puin achter!

Specialist in machinaal bestraten

De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in machinaal bestraten. Doordat wij beschikken over een ruime keuze eigen materieel zijn wij in staat om bestratingen aan te brengen met behulp van de Tiger-stone, een hydraulische klem of met vacuüm aan een mobiele kraan of minishovel.

U kunt de Tigerstone of andere bestratingsmachines huren met of zonder personeel.

Waarom kiest u voor bestraten met de Tigerstone?

De arbeidsomstandigheden zijn aanzienlijk beter. Hierdoor wordt het werk lichter en gemakkelijker vol te houden, wat zorgt voor meer enthousiasme bij uw personeel. Vanzelfsprekend is de Tiger-stone ARBO-technisch goedgekeurd. Het is zelfs mogelijk om personeel op social return in te zetten.

Met de Tiger-stone is een hoge dagproductiegoed mogelijk, oplopend tot maar liefst 300 m2 bestrating. De kwaliteit van de machinale bestrating is hoog en de randafwerking wordt direct meegelegd. Ook is het mogelijk om verschillende elementen en legvormen tegelijkertijd te verwerken.

Door een eenvoudige bediening, prettige werkomstandigheden en een hoge capaciteit is de inzet van de Tiger-stone zeer rendabel. Alles bij elkaar genomen blijkt dat deze bestratingsmachine kwalitatief hoogwaardige meters legt onder goede arbeidsomstandigheden.

Machinaal (her)bestraten als totaalpakket

Oude bestrating kunnen wij eenvoudig machinaal (her)bestraten. Met de Tiger-stone, die een onderdeel vormt van het totaalpakket, zoals het aanbrengen van de riolering en de fundering van het straatwerk.

Inzetten op uw manier

U kunt de tiger-stone of andere bestratingsmachines inzetten zoals u dat graag wenst binnen uw projectsituatie. Zo is het mogelijk om de bestratingsmachine per dag te huren. De huurprijs is exclusief transport en inclusief instructie op locatie. Vanzelfsprekend is het mogelijk om de machine gedurende een langere periode in te zetten, per week of zolang het project duurt. Geeft u de machinale bestrating liever uit handen? Geen probleem, wij voorzien u graag van een totaalpakket voor uw (her)bestrating!

Dit zijn de mogelijkheden

Huren voor 1 dag

Dit is al mogelijk vanaf € 250,- excl. BTW.

Huren voor 1 week

Per week leverbaar vanaf € 1.000,- excl. BTW.

Op projectbasis

Wij verzorgen al het machinaal bestratingswerk voor u. Prijs op aanvraag.

All-in

Wij verzorgen de totale organisatie voor het machinaal bestratingswerk voor u. Prijs op aanvraag.

Meer informatie of een voorstel ontvangen?

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie? Vul dan het contactformulier in of bel met één van onze medewerkers.

Direct een prijsindicatie of heeft u een spoedklus?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 7.30 tot 17.00 uur.
Bel 0182 - 38 40 62

Gebr. Vollmüller BV

Ambachtstraat 20
2861 EX Bergambacht

Telefoon: 0182 - 38 40 62
info@vollmuller.eu

Linkedin Facebook Google Plus

Offerteformulier

Hoe kunnen we u bereiken?

*
*
*
*

Wat kunnen we voor u doen?

  • Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
  • We proberen binnen één werkdag een voorstel uit te brengen. Mochten we nog aanvullende informatie nodig hebben, dan zullen we telefonisch contact met u opnemen.