Tuinontwerp

U heeft een huis of kantoor met een tuin waar u volop van wilt genieten. De wereld van de flora is een rijke wereld. Een goed tuinontwerp houdt daarom niet alleen rekening met zaken als stijl, functie, tijd en onderhoud maar ook welke planten geschikt zijn. Naast de benodigde kennis en ervaring doen wij, Gebr. Vollmüller, er alles aan om u zich thuis te laten voelen in uw tuin.

Vollmüller tuinontwerp

Een goed tuinontwerp betekent dat u zich thuis voelt in de tuin en dat u jarenlang kunt genieten van uw tuin. De wensen van onze opdrachtgever worden verweven met een ontwerp wat binnen het landschap past. Met een team van tientallen mensen hebben we alle expertise kunnen we elke tuinstijl aan. Een ander bijkomend voordeel is onze constante bemanning op kantoor; er staat altijd iemand klaar om u te woord te staan!

Tuinontwerp met perkjes en grind

Mogelijkheden voor tuinontwerp

U kunt pas genieten van uw tuin als er een harmonieus samenspel is tussen materiaal en begroeiing. Naast het ontwerpen van uw tuin, verwezenlijken wij graag uw landschappelijk verantwoorde tuin. Dankzij ons grote team van experts kunnen wij ook zaken als sierbestrating, vijvers, tuinverlichting en (boom)beplanting voor u regelen. Bekijk hier voorbeelden van recente projecten. U zult direct zien dat wij het adres zijn voor al uw tuinwerk!

Soorten tuinen

Wij hebben ervaring met het ontwerpen van vele verschillende soorten tuinen. Van kleine tuinen tot grote landgoederen, stadstuinen, zwembaden, vijvers - niets is ons te gek. Hebt u met alle mogelijkheden het gevoel dat u door de bomen het bos niet meer ziet? Laat uw tuin dan ontwerpen door de Gebr. Vollmüller. Naast jarenlange ervaring met verschillende soorten tuinen is ons bedrijf ISO 9001 gecertificeerd. Zo bent u verzekerd van een hoge kwaliteit tuin waar u lang van kunt genieten.


ISO & VSA

Alle benodigde certificaten

Overzicht

Vooraf heldere offerte

planning

Morgen starten? Geen probleem!

project

Alle expertises in huis


Meer informatie of een voorstel ontvangen?

Bekijkt u vooral ook eens overzicht van de inspirerende tuinen die wij al hebben mogen ontwerpen.

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie? Vul dan het contactformulier in of bel met één van onze medewerkers.

Direct een prijsindicatie of heeft u een spoedklus?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 7.30 tot 17.00 uur.
Bel 0182 - 38 40 62

Gebr. Vollmüller BV

Ambachtstraat 20
2861 EX Bergambacht

Telefoon: 0182 - 38 40 62
info@vollmuller.eu

Linkedin Facebook Google Plus

Offerteformulier

Hoe kunnen we u bereiken?

*
*
*

Wat kunnen we voor u doen?

  • Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
  • We proberen binnen één werkdag een voorstel uit te brengen. Mochten we nog aanvullende informatie nodig hebben, dan zullen we telefonisch contact met u opnemen.