Tuinonderhoud

Het uitgangspunt van de Gebr. Vollmüller is: genieten van uw eigen tuin! Echt genieten doet u pas als uw tuin tiptop in orde is, dat geldt zowel voor de tuin rondom uw huis als bijvoorbeeld het verzorgingstehuis. Uw tuin verdient de aandacht van experts die met liefde en jarenlange kennis uw tuin tot in de puntjes verzorgt. Zo bespaart u zelf tijd en energie terwijl u toch kunt genieten van uw droomtuin.

Vollmüller tuinonderhoud

Goed onderhoud van planten en materialen in de tuin zorgen voor het mooiste resultaat. Voor zowel particulier als bedrijf of stichting onderhouden wij daarom graag de tuin. Zo geniet u er het meest van. Met ons grote team en uitgebreid machinepark bent u verzekerd van vakwerk en betrouwbaarheid.

Tuinonderhoud grasmaaien

Onderhoud tuin verzorgingshuis

Mogelijkheden voor tuinonderhoud

Wij zijn een veelzijdig aannemersbedrijf, gespecialiseerd in grondwerk, bestrating en groenvoorziening. Met deze kennis van zaken op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen kunnen wij vrijwel elke tuin onderhouden met de benodigde kennis. Bij de Gebr. Vollmüller hebt u één adres voor uw persoonlijke droomtuin. Bekijk hier ons uitgebreide portfolio met de mooiste tuinklussen.

Soorten tuinen

Vollmüller staat voor u klaar om allerlei soorten tuinen te onderhouden. Van stadstuinen tot tuinen met vijvers of zwembaden, van kleine tuinen tot landgoederen - niets is ons te gek . Met onze kennis, ervaring en liefde voor flora verzorgen wij allerlei soorten tuinen. We beschikken over uitgebreid machinepark en een groot team van experts.

Tuinonderhoud - bomen kappen


ISO & VSA

Alle benodigde certificaten

Overzicht

Vooraf heldere offerte

planning

Morgen starten? Geen probleem!

project

Alle expertises in huis


Meer informatie of een voorstel ontvangen?

Bekijkt u vooral ook eens overzicht van de inspirerende tuinen die wij al hebben mogen aanleggen.

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie? Vul dan het contactformulier in of bel met één van onze medewerkers.

Direct een prijsindicatie of heeft u een spoedklus?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 7.30 tot 17.00 uur.
Bel 0182 - 38 40 62

Gebr. Vollmüller BV

Ambachtstraat 20
2861 EX Bergambacht

Telefoon: 0182 - 38 40 62
info@vollmuller.eu

Linkedin Facebook Google Plus

Offerteformulier

Hoe kunnen we u bereiken?

*
*
*

Wat kunnen we voor u doen?

  • Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
  • We proberen binnen één werkdag een voorstel uit te brengen. Mochten we nog aanvullende informatie nodig hebben, dan zullen we telefonisch contact met u opnemen.