Tuinaanleg grondwerk

Tuinaanleg

U hebt een ontwerp voor uw droomtuin en er kan begonnen worden met de aanleg. Het juist aanleggen van een tuin is een kwestie van ervaring en vakwerk. Onze kwalitatief hoogwaardige producten, en de juiste aanleg daarvan, staan garant voor duurzaamheid. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd waardoor u verzekerd bent van een droomtuin waar u lang van kunt genieten.

Vollmüller tuinaanleg

Uw wensen staan bij tuinaanleg natuurlijk voorop! Het team van Vollmüller is flexibel, ervaren en we hebben experts in huis op allerlei gebieden. Daarnaast hebben we een uitgebreid machinepark waarmee we elke tuin tot in de puntjes kunnen verzorgen. Dankzij onze constante bemanning op kantoor staat er altijd iemand klaar om u te woord te staan.

Tuinaanleg achtertuin

Mogelijkheden voor tuinaanleg

Ons motto is: thuis in de tuin. U kunt pas genieten van uw tuin als er een harmonieus samenspel is tussen materiaal en begroeiing. Door ons grote team van experts kunnen wij niet alleen op landschappelijk verantwoorde wijze uw flora aanleggen, maar tevens zaken als sierbestrating, vijvers en tuinverlichting- en elektra verzorgen. Bovendien kunnen wij uw tuin ook na aanleg voor u onderhouden. Zo hebt u één adres voor uw persoonlijke droomtuin. Bekijk hier voorbeelden van tuinen die door ons zijn aangelegd.

Soorten tuinen

Van kleine tuinen tot landgoederen, van stadstuinen tot tuinen met zwembaden en/of vijvers - niets is ons te gek. Wij helpen u graag met de aanleg van uw tuin en kunnen deze tevens voor u ontwerpen en onderhouden. Bekijk hier een overzicht van de projecten die wij hebben mogen verwezenlijken. Wat voor tuin u ook heeft, met onze ISO 9001 certificatie bent u verzekerd dat een tuin die aangelegd is door de Gebr. Vollmüller van hoge kwaliteit is.

Aanleg beschoeiing hardhout

ISO & VSA

Alle benodigde certificaten

Overzicht

Vooraf heldere offerte

planning

Morgen starten? Geen probleem!

project

Alle expertises in huis


Meer informatie of een voorstel ontvangen?

Bekijkt u vooral ook eens overzicht van de inspirerende tuinen die wij al hebben mogen aanleggen.

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie? Vul dan het contactformulier in of bel met één van onze medewerkers.

Direct een prijsindicatie of heeft u een spoedklus?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 7.30 tot 17.00 uur.
Bel 0182 - 38 40 62

Gebr. Vollmüller BV

Ambachtstraat 20
2861 EX Bergambacht

Telefoon: 0182 - 38 40 62
info@vollmuller.eu

Linkedin Facebook Google Plus

Offerteformulier

Hoe kunnen we u bereiken?

*
*
*

Wat kunnen we voor u doen?

  • Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
  • We proberen binnen één werkdag een voorstel uit te brengen. Mochten we nog aanvullende informatie nodig hebben, dan zullen we telefonisch contact met u opnemen.