Genieten van uw eigen tuin

Genieten van uw eigen tuin

Genieten van uw eigen tuin!

Dat is het uitgangspunt van Gebr. Vollmüller. Maar..... genieten doet u pas als uw tuin een goed samenspel is van materiaal en begroeiing. Om die elementen samen te voegen tot een geheel waarin u zich thuis voelt, bent u bij Gebr. Vollmüller aan het juiste adres.

Voordat een tuin in optima forma geraakt, zijn er jaren verstreken. Dit houdt in dat de materialen die in uw tuin gebruikt worden een duurzaam karakter moeten hebben. De kwalitatief hoogwaardige producten van Gebr. Vollmüller en de aanleg staan voor duurzaamheid garant. Daarom is Gebr. Vollmüller ISO 9001 gecertificeerd (kwaliteitscertificaat). Samen met ons wordt zo uw droomtuin uiteindelijk ook echt verwezenlijkt.

Ons motto: “thuis in de tuin”

Samen met Gebr. Vollmüller kan uw tuin ingericht worden in uw eigen sfeer. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid een op maat gesneden totaalpakket bij ons af te nemen. Wij zorgen voor het tuinontwerp, de leveringen en aanleg van uw nieuwe tuin. Hiermee bespaart u veel tijd met de organisatie en realisatie. Voordeel totaalpakket: u heeft één aanspreekpunt.

Direct contact Direct contact

Offerte of meer informatie?
Bel ons of vul het contactformulier in.

Gebr. Vollmüller BV
Ambachtstraat 20
2861 EX Bergambacht

Telefoon: 0182 - 38 40 62
info@vollmuller.eu

Linkedin Facebook Google Plus


ISO & VSA

Alle benodigde certificaten

Overzicht

Vooraf heldere offerte

planning

Morgen starten? Geen probleem!

project

Alle expertises in huis