Controle en evaluatie

Tijdens en na het saneren van uw bodem of waterbodem is onderzoek nodig. Ook het verzorgen van deze tussentijdse evaluaties en nacontrole kunt u uitbesteden bij Gebr. Vollmüller.

Het traject van (water)bodemsanering

De aanleiding voor een bodemonderzoek kan verschillend zijn maar de uitkomst doorloopt vaak hetzelfde traject: als na (water)bodemonderzoek blijkt dat er vervuiling aanwezig is in een stuk grond is het van belang dat dit gezuiverd wordt - naast de wettelijke regels hebben we allemaal baat bij een schone ondergrond. De methoden en machinale mogelijkheden omtrent bodemsanering en waterbodemsanering ontwikkelt zich steeds verder en leidt tot betere resultaten. Echter blijft het zaak om na sanering te controleren of de bodem daadwerkelijk zodanig gezuiverd is als in het project was opgenomen.

Controle en evaluatie na (water)bodemsanering

Wij vinden het belangrijk dat er niet alleen vooraf en tijdens een saneringstraject maar ook daarna aandacht wordt besteed aan het goed afwikkelen van een project. Na de sanering zullen wij de locatie daarom controleren of de bodemsanering voltooid heeft wat we voor ogen hadden en zullen we het project en de bodem evalueren zodat alle partijen tevreden zijn. Zo bent u altijd op de hoogte van de staat van de bodem die een bodemsanering of waterbodemsanering heeft ondergaan en bent u verzekerd van een succesvol project en een eerlijk beeld van de huidige situatie.

Saneringstraject door Gebr. Vollmüller

De technische ontwikkelingen op het gebied van bodemonderzoek en de daaruit voortvloeiende nieuwe regelgeving omtrent bodemsanering en waterbodemsanering heeft als kerndoel een betere en gezondere leefomgeving, voor mens en natuur. Als aannemer betekent dit dat er aan hoge eisen voldaan dient te worden vanaf de eerste onderzoeksfase tot aan de oplevering en de nazorg. Wij beschikken over het procescertificaat BRL SIKB 7000 waarmee u verzekerd bent van het voldoen aan bepaalde voorwaarden omtrent veiligheid, milieu en kwaliteit van de bodemsanering of waterbodemsanering.


ISO & VSA

VCA, ISO, BRL SIKB 7000 (protocol 7001 en 7004)

Overzicht

Geen financiële verrassingen achteraf

planning

Morgen starten? Geen probleem!

project

Alle machines en materialen in huis


Meer informatie of een voorstel ontvangen?

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie? Vul dan het contactformulier in of bel met één van onze medewerkers.

Direct een prijsindicatie of heeft u een spoedklus?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 7.30 tot 17.00 uur.
Bel 085 208 3447

Gebr. Vollmüller BV

Ambachtstraat 20
2861 EX Bergambacht

Telefoon: 085 208 3447
info@vollmuller.eu

Linkedin Facebook Google Plus

Offerteformulier

Hoe kunnen we u bereiken?

*
*

Wat kunnen we voor u doen?

  • Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
  • We proberen binnen één werkdag een voorstel uit te brengen. Mochten we nog aanvullende informatie nodig hebben, dan zullen we telefonisch contact met u opnemen.