(Water)Bodemsanering

Vervuilde grond of een vervuilde waterbodem is schadelijk voor mens of natuur. Wij hebben naast alle papieren ook de juiste machines en vervoersmiddelen (met overdruk en filters) om uw landbodemsanering of waterbodemsanering uit te kunnen voeren.

Bodemsanering

U heeft een milieukundig bodemonderzoek laten uitvoeren en het blijkt dat de locatie vervuild is of dat er sprake is van bodemverontreiniging. Voor de gezondheid van de mens én de natuur is het zaak deze bodem te reinigen en de giftige of schadelijke stoffen te verwijderen. Dit gebeurt met de bodemsanering. Door middel van ons saneringsplan brengen we in kaart hoe we de bodemvervuiling op kunnen lossen. Tijdens bodemsanering wassen we de grond of brengen we de vervuilde grond weg en vullen deze aan met schone grond zodat elke locatie gereinigd is. Wij beschikken over het procescertificaat BRL SIKB 7000 waarmee we voldoen aan de voorwaarden om deze projecten uit te voeren.

Waterbodemsanering

Naast de zuiverheid van onze bodems staat ook de kwaliteit van onze waterbodems volop in de belangstelling. De kwaliteit van de waterbodems heeft namelijk niet alleen effect op de reiniging van de bodem zelf: het onderhoudt en herstel van waterbodems door waterbodemsanering levert een bijdrage aan een schoner milieu en betere watergangen, vijvers, stadsgrachten en sloten. Waterbodemsanering is een apart type specialisatie waar speciale certificatie voor vereist is. Zo dienen er speciale machines gebruikt te worden en is er een bepaalde nauwkeurigheid vereist bij het afgraven. Wij beschikken over het procescertificaat BRL SIKB 7000. U kunt voor elk project bij Gebr. Vollmüller terecht.

Sanering door Gebr. Vollmüller

De voortdurende wijzigingen en aanvullingen in de regelgeving maakt van de branche bodemsanering (BRL 7000) een waar specialistische zaak. Er dient aan hoge eisen voldaan te worden vanaf de voorbereidingsfase tot aan het uitvoeren en de nazorg. Gebr. Vollmüller beschikt over het procescertificaat BRL SIKB 7000 waarmee de voorwaarden zijn vastgelegd omtrent veiligheid, het milieu en de kwaliteit. Wij zorgen voor een projectmatige aanpak waarbij de juiste mensen op de juiste taak zitten en er contact gehouden wordt met alle betrokken partijen zoals de milieudienst of omgevingsdienst, een milieukundig begeleider en veiligheidsmedewerkers.


ISO & VSA

VCA, ISO, BRL SIKB 7000 (protocol 7001 en 7004)

Overzicht

Geen financiële verrassingen achteraf

planning

Morgen starten? Geen probleem!

project

Alle machines en materialen in huis


Meer informatie of een voorstel ontvangen?

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie? Vul dan het contactformulier in of bel met één van onze medewerkers.

Direct een prijsindicatie of heeft u een spoedklus?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 7.30 tot 17.00 uur.
Bel 085 208 3447

Gebr. Vollmüller BV

Ambachtstraat 20
2861 EX Bergambacht

Telefoon: 085 208 3447
info@vollmuller.eu

Linkedin Facebook Google Plus

Offerteformulier

Hoe kunnen we u bereiken?

*
*

Wat kunnen we voor u doen?

  • Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
  • We proberen binnen één werkdag een voorstel uit te brengen. Mochten we nog aanvullende informatie nodig hebben, dan zullen we telefonisch contact met u opnemen.