Bodemonderzoek header

Bodemonderzoek

Bij nieuwbouw, verbouw of slopen kan bodemonderzoek verplicht zijn. Bij bodemonderzoek wordt vastgesteld of er vervuiling aanwezig is en zo ja, welke vervuiling. Gebr. Vollmüller zorgt voor een gedegen bodemonderzoek en een helder actieplan.

Bodemonderzoek voor een beter milieu

Het milieu wordt in ons land steeds belangrijker. We dienen zorgvuldig om te gaan met de bodem die letterlijk en figuurlijk de bouwstenen vormt van ons land. Door middel van een gedegen bodemonderzoek of waterbodemonderzoek kan worden vastgesteld of er een verontreiniging aanwezig is. De resultaten van het bodemonderzoek kunnen de basis vormen van bodemsanering (BRL 7000) uitgevoerd onder het protocol 7001 of 7004. Bodemvervuiling kan vele oorzaken hebben zoals een ramp, een lekkage maar ook de in het verleden onzorgvuldige omgang met het milieu. De nationale regels omtrent gezondheid en milieu worden steeds scherper aangesteld. Gelukkig hebben we met de huidige technologie de kennis en bijbehorende middelen om deze grond te reinigen via bodemsanering. Vollmüller kan zowel onderzoek als sanering van landbodem en waterbodem verzorgen.

Bodemvervuiling

Met een milieukundig bodemonderzoek komen we erachter of er op een bepaalde locatie vervuiling aanwezig is. Dit kan belangrijk zijn voor een locatie waar gebouwd of verbouwd gaat worden, een locatie waar sloopplannen zijn, maar ook bijvoorbeeld bij het aanleggen van een nieuw natuurgebied. Met een bodemonderzoek krijg je inzicht in bodemvreemde materialen. De grond kan bijvoorbeeld asbest bevatten, er kan olieschade zijn of er kan fabrieksafval in de grond gekomen zijn. Indien er bodemvervuiling aanwezig is zal het bodemonderzoek dit uitwijzen. Dan wordt het zaak vervolgstappen te nemen om deze vervuiling op te lossen door middel van bodemsanering.

Bodemonderzoek door Gebr. Vollmüller

Gebr. Vollmüller is een veelzijdig aannemersbedrijf, gespecialiseerd in grondwerk, bestratingen en groenvoorziening voor projecten binnen en buiten de randstad. Dankzij onze veelzijdigheid en ervaring kunnen wij in elke fase van het project de juiste personen inzetten. Zo verzorgen wij naast bodemonderzoek tevens de aansluitende bodemsanering en nazorg. We hebben de specialisten, de benodigde certificaten én kennis in huis om elk project van begin tot eind te kunnen verzorgen en begeleiden. Wij zijn klantgericht, kosteneffectief en hebben de juiste kennis van zaken, voor al uw projecten.


ISO & VSA

VCA, ISO, BRL SIKB 7000 (protocol 7001 en 7004)

Overzicht

Geen financiële verrassingen achteraf

planning

Morgen starten? Geen probleem!

project

Alle machines en materialen in huis


Meer informatie of een voorstel ontvangen?

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie? Vul dan het contactformulier in of bel met één van onze medewerkers.

Direct een prijsindicatie of heeft u een spoedklus?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 7.30 tot 17.00 uur.
Bel 085 208 3447

Gebr. Vollmüller BV

Ambachtstraat 20
2861 EX Bergambacht

Telefoon: 085 208 3447
info@vollmuller.eu

Linkedin Facebook Google Plus

Offerteformulier

Hoe kunnen we u bereiken?

*
*

Wat kunnen we voor u doen?

  • Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
  • We proberen binnen één werkdag een voorstel uit te brengen. Mochten we nog aanvullende informatie nodig hebben, dan zullen we telefonisch contact met u opnemen.