Kabels, leidingen en riolering

Of het nu gaat om landelijk of stedelijk gebied: Gebr. Vollmüller gaan alle projecten omtrent kabels, leidingen en riolering graag aan. Wij geloven dat met de juiste aanpak elke infrastructuur goed tot zijn recht kan komen.

Compleet machinepark en goed personeel

Wij weten de juiste middelen in te zetten en de projecten zo te benaderen dat we het beste eindresultaat kunnen garanderen mét oog voor het milieu. Wij zijn namelijk een veelzijdig aannemersbedrijf met specialisatie in grondwerk, bestratingen en groenvoorziening: alles voor een functionele, duurzame en aantrekkelijke infrastructuur. Wij beschikken over een eigen machinepark met een ruime sortering modern materiaal. Met onze machines en expertise kunnen wij elk project, klein of groot, vakkundig aanpakken en uitvoeren.

Werkzaamheden wegenbouw

Onder wegenbouw verstaan wij alles dat met de bovenste laag van wegen en straten te maken heeft. Wat ons de ideale partner maakt voor civiele techniek is dat wij losse onderdelen van dit soort projecten aanpakken maar tevens het hele traject voor u kunnen regelen. Zo kunnen wij ook het voorbereidend bodemwerk uitvoeren, kabels, leidingen en riolering aanleggen en op verschillende manieren de wegenbouw verzorgen.

Bekijk hieronder een greep uit de mogeljikheden omtrent wegenbouw:

  • Wegenbouw
  • Straatwerk
  • Sierbestrating
  • Asfalteren

Of het nu gaat om wegenbouw of een andere stap binnen de civiele techniek: alles voor een functionele, duurzame en aantrekkelijke infrastructuur.

Wegenbouw door Vollmüller

Ons aannemersbedrijf is actief in een breedgetrokken Randstad - van Amsterdam tot Breda staan we voor u klaar met service op het gebied van civiele techniek en (groot)groenvoorziening. We zijn er trots op dat we ons een veelzijdig aannemersbedrijf mogen noemen. Wij voeren namelijk binnen vrijwel alle disciplines van de civiele techniek werk uit. Voornamelijk binnen grootschalige, complexe projecten komt de ervaring van Gebr. Vollmüller en de perfecte combinatie tussen civiele techniek en (groot)groenvoorziening van pas. Hiermee kunnen we met onze deskundigen en materialen voor u klaarstaan om uw project in de lengte, de breedte en diepte te verwezenlijken.

Meer weten over de veelzijdige projecten die wij voor onze opdrachtgevers aanpakken? Bekijk dan vooral ons overzicht in het portfolio.


ISO & VSA

VCA, ISO, BRL SIKB 7000 (protocol 7001 en 7004)

Overzicht

Geen financiële verrassingen achteraf

planning

Morgen starten? Geen probleem

project

Alle machines en materialen in huis


Meer informatie of een voorstel ontvangen?

Wilt u direct een offerte aanvragen of meer informatie? Vul dan het contactformulier in of bel met een van onze medewerkers.

Direct een prijsindicatie of heeft u een spoedklus?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 7.30 tot 17.00 uur.
Bel 0182 384 062

Gebr. Vollmüller BV

Ambachtstraat 20
2861 EX Bergambacht

Telefoon: 0182 384 062
info@vollmuller.eu

Linkedin Facebook Google Plus

Offerteformulier

Hoe kunnen we u bereiken?

*
*
*

Wat kunnen we voor u doen?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
We proberen binnen één werkdag een voorstel uit te brengen. Mochten we nog aanvullende informatie nodig hebben, dan zullen we telefonisch contact met u opnemen.