Grondwerk

Een goede infrastructuur begint bij de basis: gedegen grondwerk. Voor grondwerk en alle stappen eromheen bent u bij Gebr. Vollmüller aan het juiste adres.

Breed inzetbaar dankzij personeel en machines

Gebr. Vollmüller is een veelzijdig aannemersbedrijf. Zo zijn wij niet alleen gespecialiseerd in grondwerk maar ook in bestratingen en groenvoorziening: alles voor een functionele, duurzame en aantrekkelijke infrastructuur. Met ons grondwerk bent u verzekerd van een gedegen basis van uw bouwproject of uitgraving. Wij beschikken over een machinepark met een ruime sortering modern materiaal zodat wij elk project, klein of groot, met onze expertise aan kunnen pakken.

Werkzaamheden grondwerk

Onder grondwerk valt een groot aantal werkzaamheden die allemaal te maken hebben met een bewerking, zuivering of voorbereiding van grond op overige werkzaamheden. Zo kan grondwerk plaatsvinden voor het uitgraven van een kelder, grond zuiveren door grondzuigen of sanering van een weg. Omdat wij ervaring hebben op verschillende gebieden omtrent grondbewerking, infrastructuur, milieu en tuinen kunnen we onszelf als expert opwerpen op verschillende projecten van Breda tot Amsterdam en alles daartussen. Juist omdat we van vele markten thuis zijn haalt u met de Gebr. Vollmüller een projectaannemer in huis die op alle vlakken weet waar hij het over heeft en eventuele problemen kan tackelen voordat ze zich voordoen.

Een aantal voorbeelden van onze werkzaamheden rondom grondwerk:

  • - Herstel van funderingen
  • - Realiseren van kelders
  • - Grondzuigen
  • - Grondbewerking
  • - Sanering

Grondwerk door Gebr. Vollmüller

De Gebr. Vollmüller zijn actief in een breedgetrokken Randstad. Wij zijn er trots op dat we ons een veelzijdig aannemersbedrijf mogen noemen. We zijn namelijk gespecialiseerd in grondwerk, bestratingen en groenvoorziening. Daarnaast kunnen wij specialistisch grondwerk verzorgen, bijvoorbeeld herstel van funderingen onder bestaande woningen en het realiseren van kelders.Voor vrijwel alle disciplines van de civiele techniek staan wij met onze deskundigen en materialen voor u klaar om uw project in de lengte, de breedte en diepte te verwezenlijken.

Bekijkt u vooral ook eens het overzicht van de complexe projecten die wij al hebben mogen uitvoeren.


ISO & VSA

VCA, ISO, BRL SIKB 7000 (protocol 7001 en 7004)

Overzicht

Geen financiële verrassingen achteraf

planning

Morgen starten? Geen probleem

project

Alle machines en materialen in huis


Meer informatie of een voorstel ontvangen?

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie? Vul dan het contactformulier in of bel met één van onze medewerkers.

Direct een prijsindicatie of heeft u een spoedklus?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 7.30 tot 17.00 uur.
Bel 0182 384 062

Gebr. Vollmüller BV

Ambachtstraat 20
2861 EX Bergambacht

Telefoon: 0182 384 062
info@vollmuller.eu

Linkedin Facebook Google Plus

Offerteformulier

Hoe kunnen we u bereiken?

*
*
*

Wat kunnen we voor u doen?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
We proberen binnen één werkdag een voorstel uit te brengen. Mochten we nog aanvullende informatie nodig hebben, dan zullen we telefonisch contact met u opnemen.