Aanleg pad langs het water

Aanleg (sier)bestrating

U wilt een Engelse stijl kronkelpaadje in uw tuin? Of misschien wilt u wel een groot terras met een bepaalde kleur? Tuinbestrating is een oplossing die vele kanten op kan. Onze experts komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en uw tuin te voorzien van nieuwe sierbestrating. Samen met de Gebr. Vollmüller richt u uw tuin in naar uw eigen sfeer en smaak.

Vollmüller bestrating

Vollmüller is expert op het gebied van tuinontwerp, -aanleg, -onderhoud en sierbestrating. We hebben een groot team van verschillende experts, een groot machinepark voor alle professionele benodigdheden en een grote kennis en voorliefde voor flora en tuinontwerp. De kwalitatief hoogwaardige producten van Gebr. Vollmüller staan garant voor duurzaamheid.

Bestrating met grote tegels

Bestrating grote oprit

Mogelijkheden voor bestrating

Er zijn verschillende factoren die meespelen als u tuinbestrating wilt laten aanleggen in uw tuin. Zo is het belangrijk na te denken over de legrichting, het materiaal en de afwerking. We voorzien u graag van het beste advies, helpen u bij het maken van keuzes en leggen uw sierbestrating professioneel voor u aan. Bent u nog niet zeker over de sierbestrating of het ontwerp van uw tuin? Bekijk dan eens voorbeelden van bestrating in ons portfolio.

Soorten bestrating

De meeste mensen zullen bij sierbestrating denken aan tegels, maar dit is zeker niet de enige mogelijkheid. Van praktische tegels tot sierbestrating, de mogelijkheden lijken eindeloos. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Tegels
  • Klinkers
  • Grind
  • Natuursteen
  • Beton

Vollmüller komt graag eens een kijkje nemen in uw tuin om u van het beste advies te voorzien met betrekking tot sierbestrating in uw tuin.

Sierbestrating


ISO & VSA

Alle benodigde certificaten

Overzicht

Vooraf heldere offerte

planning

Morgen starten? Geen probleem!

project

Alle expertises in huis


Meer informatie of een voorstel ontvangen?

Bekijkt u vooral ook eens overzicht van de diverse soorten bestrating die wij al hebben mogen aanleggen.

Wilt u een offerte aanvragen voor uw straatwerk of meer informatie? Vul dan het contactformulier in of bel met één van onze medewerkers.

Direct een prijsindicatie of heeft u een spoedklus?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 7.30 tot 17.00 uur.
Bel 0182 - 38 40 62

Gebr. Vollmüller BV

Ambachtstraat 20
2861 EX Bergambacht

Telefoon: 0182 - 38 40 62
info@vollmuller.eu

Linkedin Facebook Google Plus

Offerteformulier bestrating

Hoe kunnen we u bereiken?

*
*
*

Wat kunnen we voor u doen?

  • Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
  • We proberen binnen één werkdag een voorstel uit te brengen. Mochten we nog aanvullende informatie nodig hebben, dan zullen we telefonisch contact met u opnemen.